BATMAN / MERKEZ - 15 Temmuz Şehitleri İlkokulu

Veysel ŞİMŞEK - Müdür

1991 yılında Batman’ın Gercüş ilçesinde doğdum. İlk, orta ve lise öğrenimimi Batman’da okudum. Dicle Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nden mezun oldum. Siirt Üniversitesi’nde Eğitim Yönetimi Alanında Tezsiz Yüksek Lisansımı tamamladım.  04 Eylül 2020 Tarihinden beri 15 Temmuz Şehitleri İlkokulu’nda Okul Müdürlüğü görevini yapmaktayım. Evli ve 4 çocuk babasıyım.

Eğitim derken malumat sahibi, ezberlenmiş bilgi değil kendisinin farkında, değerlerinin farkında, gönlünün muradını keşfetmiş, kim olduğunu bilen, nasıl bir yolculuk yapacağını bilen insan yetiştirme süreci anlaşılmalıdır. Nitekim eğitimin temel amacı genelde insanı eğitmek ve yetiştirmek olduğu gibi özelde de kendini bilen, değerlerinin farkında olan, gönlünün muradını keşfetmiş, toplumdaki sorumluluğunun farkında olan ve toplumla uyumlu, barışık bireyler yetiştirmektir. Bu bağlamda temel misyonumuz da geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı her anlamda en iyi şekilde geliştirip toplumla uyumlu ve sağlıklı bireyler yetiştirmektir.