BATMAN / MERKEZ - 15 Temmuz Şehitleri İlkokulu

Okulumuz eTwinning Projesiyle Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketi İçin Yola Çıktı

Okulumuz sınıf öğretmeni Nur Bahar UNCU MET'in koordinasyonunda yürütülen "Çileğimle Büyüyorum / I Grow Up With My Strawberries" eTwinning projesi ile öğrencilerine benzersiz bir öğrenme deneyimi sunuyor. Bu uluslararası projede Türkiye'den 10 öğretmen ve Romanya'dan 4 öğretmen bir araya gelerek öğrencilerin doğayla iç içe büyümelerine ve çevre bilincini geliştirmelerine katkıda bulunuyor.

Projemiz ile Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketi İçin Yola Çıktık

Çileğimle Büyüyorum projemiz sınıf öğretmeni Nur Bahar UNCU MET'in liderliğinde, Türkiye ve Romanya'dan katılan öğretmenlerin bir araya gelmesiyle hayata geçirildi. Proje kapsamında öğrencilerimiz çilek yetiştirme sürecinde aktif olarak yer alarak eTwinning platformu üzerinden diğer okul ve ülkelerden katılan öğrencilerle kültürel alışverişte bulunacaklar.

05-03-202405-03-2024

Yayın: 05.03.2024 - Güncelleme: 05.03.2024 11:37 - Görüntülenme: 112